De Helende Reis voor kinderen

De helende reis voor kinderen

Je maakt als kind van alles mee. Soms is dat niet gemakkelijk. Hierbij kan de Helende Reis je helpen. Tijdens de Helende Reis maak je een denkbeeldige reis die je kan helpen om problemen op te lossen.

Wat is de Helende Reis?

Tijdens je reis kom je situaties en mensen tegen die voor jou stress hebben gegeven. Door ze nu op een andere manier te zien ga je er anders over denken. De stressreactie wordt weggehaald, waardoor ook de negatieve emoties en pijn veranderen in een fijner gevoel.

Hoe lang duurt de reis?

Dat is voor iedereen verschillend. Je kunt in 30 minuten de reis maken, maar het kan ook zijn dat je meer tijd nodig hebt. Meestal moet je er een uur voor rekenen, van het begin tot het eind. Als je de reis al vaker gedaan hebt duurt de reis meestal korter.

Voor wie is de reis?

Er zijn tal van problemen waarbij je de Helende Reis kunt doen: bij scheiden, verhuizen, eenzaamheid, pesten, onzekerheid, jaloezie, faalangst, leer -en concentratieproblemen, afwijzing, slecht slapen, lage eigenwaarde, woedeuitbarstingen en alles waarover je je zorgen maakt. Weet je niet of de Helende Reis iets voor jou is, neem dan gerust contact op.