De Helende Reis

De helende reis

Wat is de Helende Reis?

Tijdens de Helende Reis worden je middelen aangereikt om opgeslagen emoties, oude herinneringen en blokkades los te laten en af te ronden zodat ze je niet langer belemmeren.

In deze tijd van veranderingen bestaat steeds meer de behoefte meer vanuit ons hart te leven. Hoe doe je dat contact maken met je hart? Hoe kan ik dat zelf doen? De Helende Reis is een denkbeeldige reis en helpt je met bij het maken van contact met je hart en het opheffen van blokkades.

Vanuit een ontspannen houding maak je door geleide visualisatie contact met je hart-kwaliteiten.

De werkwijze

Je lichaam laat spanning en pijnplaatsen zien, waarna we in een Helende Reis contact maken met deze plaatsen. Doordat je je bewust wordt van wat er speelt kan inzicht ontstaan. Je innerlijke vermogens worden versterkt. Kwaliteiten zoals zelfvertrouwen, moed, kracht en liefde voor jezelf zijn krachtige instrumenten. Je hart neemt hierbij een centrale plaats in. Een belangrijk aspect van het proces van de Helende Reis is dat het ons de mogelijkheid geeft om herinneringen en oude emoties opnieuw te verwerken. Ons onderbewustzijn werkt als een computer. Het zet onze oude programmering op de automatische piloot en volgt altijd dezelfde route. Patronen herhalen zich. Tenzij we het onderbewustzijn nieuwe programma’s geven. Met behulp van de Helende Reis geef je als het ware een nieuwe programmering.

Ook al kun je het verleden niet veranderen, je kan hernieuwde kracht vinden om er in het heden anders mee om te gaan.

Voor wie is de reis?

De reis kan worden ingezet bij scheiden, verhuizen, eenzaamheid, gepest worden, onzekerheid, jaloezie, faalangst, leer -en concentratieproblemen, afwijzing, slecht slapen, lage eigenwaarde, woedeuitbarstingen en alles waarover je jezelf zorgen maakt. Heb je nog vragen over de Helende Reis, neem dan gerust contact op.